2013. január 3., csütörtök

Egy gyors tájkép

Ma itt ültem a laptopom előtt, egyszer csak az ablakomon piros fény verődött vissza. Gyors kinéztem az ablakon, egy gyönyörű égbolt tárult elém. Kiszaladtam az ajtón, gyors lekaptam. De sajnos lemerült a fényképezőgépem. Befutottam a telefonomért (hozzáteszem 2 perc se telt el), de mire kiértem az udvarra, már nem volt olyan szép, kék lett az égbolt. Gyors fel is töltöttem a képet, hogy megnézzem milyen, szerencsére nem olyan rossz. Egy gyorsan elkapott kép.


Életem első tetoválása

Első tetkóm... de nem is az utolsó :P

Egyik nap barátnőmmel csak úgy spontán elhatároztuk, hogy szeretnénk egy tetoválást. Szerencsére ismertünk is egy tetoválót. Először úgy volt, hogy egy idézetet szeretnénk egy madártollal a lapockánkra. De az utolsó pillanatba megváltozott a "terv". Inkább a tarkónkra szerettünk volna egy angol szót és egy szálló kismadarat. Fel is vázoltam az elképzelésünket. Barátnőmnek, Cintinek végül is a Dream szó került a tarkójára, az enyémre Hope.
Cintit tényleg jellemzi a Dream szó. Mindig álmodozik mindenről, ekkor persze érik csalódások. Mindenről álmodozik.
Engem pedig a Hope szó jellemez. Mindig reménykedni szoktam, mindenben. Reménykedek, hogy valami jól sikerüljön, mindig reménykedek, hogy ez egyszer az enyém lesz. 
Szegény Cintit bedobtam a mély vízbe. Ő volt az első 'áldozat'. Kerestünk egy szép mintát. Találtunk egy gyönyörű madarat is, nagyon megtetszett nekünk. Hát elkezdte tetoválni. Hősiesen kibírta. Érdekes volt élőben látni egy tetoválást. Mindig csak TV-ben nézhettem, nagyon sokszor ábrándoztam ezeket a műsorokat nézve, hogy egyszer nekem is lesz tetkóm. Végre kész is lett.
Most következtem én. Ugyanúgy kerestünk egy szép mintát, a madár pedig ugyanaz volt, csak egy picit átalakította. Bevallom, izgultam, azt hittem fájni fog, mert előtte mindenki beijesztett, hogy úgyse fogom kibírni, ők is alig bírták ki. Meglepetten kijelentettem, ez nem is fáj. Azt hittem, sokkal fájdalmasabb lesz, de nem. Amikor végre kész lettem, nagyon megörültem neki. Egyszerűen imádom. Ez volt életem első tetoválása, de nem is az utolsó! ;) 

Íme a tetkóm: